Back to All Events

Seminar: Master Class - Finn Skårderud & Bente Sommerfeldt (MBT-M)

  • Hotel Strandparken 56 Kalundborgvej Holbæk, 4300 Denmark (map)

Bliv en endnu dygtigere miljøterapeutisk behandlingsleder. På denne 1-dags Master Class får miljøterapeutiske behandlings - og afdelingsledere får en unik mulighed for arbejde sammen om egne udfordringer i forhold til den mentaliseringsbaserede miljøterapi og få kompetent vejledning og sparring af Bente Sommerfeldt, Finn Skårderud og hinanden.


Indhold

Det er et komplekst job at lede et miljøterapeutisk behandlingssted/ afdeling og nogle gange både skulle bestride terapeut/miljøterapeut- samt ledelsesrollen.

Her er muligheden for at arbejde med dine ledelsesmæssige miljøterapeutiske udfordringer og give din miljøterapeutiske og ledelsesmæssige forståelse og kunnen en vedligeholdelseskur af høj kvalitet.

Medbring en eller flere af dine største udfordringer i et fagligt stærkt rum, få arbejdet med din egen rolle i det miljøterapeutiske behandlingssted og få hjælp til klarhed over den case, du medbringer.

Form

Dagen vil bestå af arbejde i små grupper med Bente og Finn på skift i grupperne og fælles opsamling og vidensdeling i løbet af dagen.

Der udstedes kursusbevis fra Center for Miljøterapi for deltagelse i Master Class'en.


Hvem henvender seminaret sig til?
Behandlingsledere i miljøterapeutiske afdelinger/organisationer. Max 25 deltagere..


Tid: 12.03.18, 9.00 - 17.30
Sted: Hotel Strandparken, Holbæk
Pris: 3.200,- ekskl. moms - faktureres separat til dig eller din organisation
Tilmeldingsfrist: 31.01.18

Tilmelding er ikke betinget af betaling.
Deltagergebyr faktureres med betaling senest 26.01.18.