Back to All Events

Seminar: Miljøterapi - en arbejdende virkelighed eller en titel uden indhold?

  • Trekantsområdet Fredericia, 7000 Danmark (map)

Miljøterapi er en meget kompleks organisering af teori, metode og medmenneskelighed, og den enkelte leder og medarbejder kan måske i perioder være i tvivl om, hvorvidt resten af institutionen har samme billede af miljøterapien i teori, organisering og praksis.

Dette kan medføre en angst for, at forskellige dele af institutionen skal producere billeder af institutionen og miljøterapien, som er i konflikt med hinanden - og at disse konfliktende billeder kommunikeres til omverden.

Den primære opgave for dette seminar er at skabe mulighed for, at den enkelte deltager kan få et overblik over forskellige identiteter, som den enkelte institution kan have i forskellige grupper og individer, samt de arbejdsformer, som kan styrke en samlende identitet uden narcissistisk selvidealisering eller angst for afsløring.


Hvem henvender seminaret sig til? 
Alle der arbejder med miljøterapi eller har interesse for området.


Dato og tid: 06.03.18 - 09.00-16.00
Sted: Severin Kursuscenter, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart
Pris: 1.750 ekskl. moms per deltager, forplejning inkl.
Tilmeldingsfrist: 22.01.2018