pascal-swier-144672-unsplash.jpg

Organisationsudvikling

Temadag? Tværfaglige samarbejder? Opgradering på fag?

Der er stor erfaring samlet omkring Center for Miljøterapi. Vi tilbyder derfor, at alle behandlingssteder kan bruge centerets kompetencer som indgang til til andre typer af kursus – og temadage med alle forskellige organisations-overskrifter.

 

Netværksfordele

Det er også muligt for os at formidle kontakt til andre institutioners interne uddannelsesdage, så spørg jer for om spændende dage i psykiatri, traumer m.v, så kan vi formidle kontakten til de steder, der er med i vores netværk.

 

Eksempler på temadage og kursusforløb

Skolepædagogers fag - tværfaglighed på behandlingsskoler

Hvordan pædagoger kan udfolde deres pædagogiske speciale inden for udviklingsstøtte – og planlægning i dagbehandlingsdelen af skoletilbuddet.
(1 dag)

Inddragelse af børn og unge på opholdsstedet

Der er en meget stor værdi i at lade børnene og de unges meninger og erfaringer få indflydelse på livet på behandlingsinstitutionen. Her er tilbud om en dag, hvor der videregives erfaringer og ideer til, hvordan I får hul på det arbejde.
(1 dag)

Kvalitetsarbejde

Hvordan øges kvaliteten af de tiltag, I sætter i gang? Vi kommer og hjælper med at implementere kvalitetscirkel-tænkning.
(1 dag)

Hvordan kan processer i behandlingsmiljøet påvirke ledelsen af behandlingsinstitutionen?

En temadag om parallelprocesser - og hvordan man arbejder med dem. Særligt velegnet til steder, hvor man oplever, at samspillet i børne- eller ungegruppen påvirker personalegruppen.
(1 dag)

P.i.R. - Personen i Rollen

Et kursusforløb med Ulla Beck, der omhandler dit eget arbejde med den person, du er i rollen som miljøterapeut.
(5 dage)

Gruppedynamikker

Temadag der giver et teoretisk og dynamisk view over de dynamikker, der kan gå deres gang i organisationen.
(1 dag)

Teambuildingsdage

Vi arrangerer dage på jeres institution, hvor I kan få arbejdet med gruppedynamikker hos jer, lære hinanden bedre at kende og stå bedre sammen i hverdagen.
(1 til flere dage)


Vi er interesserede!