Uddannelse der giver resultater

Ved oprettelsen af Center for Miljøterapi spurgte vi rundt blandt behandlere og ledere: 'Hvad mangler I?'
Svaret var helt enstemmigt: Der mangler uddannelse, der sigter direkte mod den hverdag, vi står i.
Og det var vi enige i.

Vi former derfor både korte og lange forløb efter de behov, arbejdspladsen har. Og finder de allerbedste undervisere på feltet.
Det sætter vi sammen til et kursus eller et seminar, der indeholder det vigtigste - og har skåret alt det ligegyldige fra.
Det giver præcise forløb, der hverken koster unødigt fravær fra arbejdspladsen eller hele årets uddannelsesbudget, men som i stedet giver værktøjer og viden, du kan bruge fra dag 1.

Velkommen til.

daniel-hjalmarsson-269425.jpg

Lederuddannelse

Topleder? Mellemleder? På vej til at blive en af delene - eller noget midt i mellem?
Vi har både korte og lange forløb, der ruster dig til de opgaver, man forventes at kunne løse på et behandlingssted, på en psykiatrisk afdeling eller som leder af mennesker, der iværksætter foranstaltninger.  Du får solid feedback og værktøjer med hjem.

breather-163403.jpg

Faguddannelse

Relationer, jeg'et, spejling, mentalisering, overføring - har du styr på de menneskelige processer?
Vores fag har mange byggesten, som du er nødt til at mestre for at være den bedste udgave af dig selv i dit professionelle virke. Vi tilbyder kurser, der sætter dig ind i teori og praksis - og giver relevant sparring, så du kan bruge det med samme.

qhhrsa4_vpo-william-iven.jpg

Seminarer

Træt af at mangle nye input og den seneste viden på området? Brug en dag på et fagseminar.
Vi ved, at der går 'hverdag i den' rundt omkring på behandlingsstederne. Vi ved også, at det kan være en større beslutning at sende medarbejdere på uddannelse. Vores seminarer er en gylden middelvej - skarp viden og nye input, på kun én dag.